این وبلاگ در زمینه مهاجرت,دکوراسیون و عروس فعالیت میکند.این وبلاگ در زمینه مهاجرت مقالات تخصصی در مورد مهاجرت به آمریکا و کار در آمریکا و ...ارائه میدهد.در زمینه دکور آشپزخانه,کابینت مقالات تخصصی در مورد دکوراسیون خانه,یا دکور اداری و...ارائه میدهد و در زمینه عروس مقالات به روز در مورد تالار عروسی ,و یا تشریفات عروسی جهت برگزاری مراسم ارائه میدهد.

لایه برداری و پیلینگ پوست

نوشته شده توسط:ثقصث قفثصص | ۰ دیدگاه

عنوان: نکاتی درباره جراحی زیبایی بینی

این مقاله درمورد کاشت مو می باشد.

پیلینگ تاثیر زیادی در زیبایی چهره و جوانسازی پوست دارد و تاثیر پیلینگ در زیبایی چهره غیر قابل انکار است. با توجه به این که این روزها جوان سازی پوست مورد توجه افراد زیادی قرار گرفته و سوالات متعددی در این زمینه مطرح است ، با آقای دکتر علی مسیبی متخصص پوست و مو گفت و گوئی انجام دادیم که در زیر می خوانید. پیلینگ به معنای پوست کندن می باشد و در اصطلاح به استفاده از مواد شیمیایی با درجات اسیدی مختلف برای برداشتن و بازسازی بخشی از پوست اطلاق می شود .
به طور خلاصه پیلینگ شامل دو نوع سطحی و عمیق است . در روش سطحی مواد مصرف شده در قسمت سطحی پوست ( اپیدرم ) نفوذ می کنند . در روش عمقی مواد به لایه های عمیق تر پوست نفوذ می کنند . با توجه به هدف و صلاحدید پزشک روش سطحی یا عمیق انتخاب می شود .

روش لایه‌برداری مکانیکی
متداول ترین لایه‌‌برداری مکانیکی، روش میکرودرم ابریژن است. در این متد به کمک دستگاهی، پودرهای اکسید‌آلومینیوم که نوعی کریستال سخت می‌باشد، با فشار روی پوست پاشیده می‌شود و سپس دوباره با یک فشار منفی به داخل مخزن دیگری در دستگاه برمیگردد.
این خراشیدن توسط کریستال‌هاو سپس مکش و ایجاد فشار منفی روی پوست تاثیر بسیار خوبی را روی بهبود کیفیت پوست دارد و بیمار احساس رضایتی کامل به دنبال اتمام درمان خواهد داشت.

 
اثر و نفوذ‌ داروهای پوست بعداز این عمل، چندین برابر می‌شود و بنابراین کمک خوبی برای درمان دارویی مانند  رفع لک‌های صورت می‌باشد.

 
اعمال فشار منفی روی پوست صورت سبب آزادسازی موادی در پوست می‌شود که ساخت کلاژن را تحریک می‌کند، و در طولانی‌مدت باعث افزایش کلاژن‌سازی پوست و کاهش چین و چروک پوست می‌شود.

روش لایه‌برداری با لیزر
اکنون لیزردرمانی از درمان‌های متداول و رایج در مطب‌های متخصصان پوست و مو می‌باشد و کاربردهای زیادی در درمان بعضی از بیماری‌های پوستی مانند ضایعات عروقی (همانژیوم)، ماه‌گرفتگی‌، بهبود زخم‌های برجسته و کلوئید،
رفع جوشگاه‌های ناشی از آکنه‌های نئوکولتیک، رفع بعضی از لک‌ها مانند کک‌ومک ، لنتیگو(لکه‌های قهوه ای رنگی که معمولاً درسنین میانی به بالا در مناطقی مانند صورت و پشت دست‌ها که بیشتر در معرض آفتاب هستند، ایجاد می‌شود) و جوان‌سازی پوست دارد.

پیلینگ سطحی :

ملایم ترین نوع لایه برداری است که به صورت سرپایی و بدون نیاز به بی حسی، با استفاده از فرآورده های حاوی یک اسید رقیق روی انواع پوست ها قابل اجراست. اساساً اپیدرم یا روپوست را مورد عمل قرار می دهد و در موارد چین و چروک های ظریف ناشی از آفتاب، کک و مک، لکه های بارداری و تغییرات رنگ پوست، اسکارهای خفیف آکنه و ضایعات آفتابی خفیف به کار می رود. پوسته ریزی اندکی به مدت 5-3 روز ایجاد می شود و یک هفته بعد قابل تکرار است. باید توجه داشت که آثار مثبت این نوع پیلینگ چندان محسوس نبوده، قادر به حذف کامل چین و چروک یا لکه های پوستی نمی باشد. لذا برای کسب نتایج مطلوب و تکرار آن الزامی است.

پیلینگ متوسط :

این نوع لایه برداری عمیق تر و موثرتر از پیلینگ سطحی بوده و به درم  یا پاپیلر می رسد و ترمیم آن حدود 8-7 روز طول می کشد و در صورت نیاز بالینی چند هفته بعد می توان آن را تکرار کرد. از آنجایی که پیلینگ متوسط موجب سوختگی درجه 2 پوست می گردد، عوارض آن از نوع قبلی بیشتر است و چند روز استراحت در منزل الزامی است.

احتمالاً بروز درد و تورم خصوصاً در مناطق اطراف چشم وجود دارد هدف از انجام پیلینگ متوسط از بین بردن چین و چروک های خفیف تا متوسط تغییرات پیگمانتاسیون و لکه های پوستی، ضایعات جدی و سایر آثار دراز مدت ناشی از تشعشات خورشید است.

در این مقاله اشاره ای به عمل بینی شده است.

    هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است، اولین نفر باشید...